Dit weekend was het tweede weekend dat er in het nieuwe waterpolo seizoen gepolood werd. En dit was tevens de eerste wedstrijd van het nieuwe Dames 1.
De Dames van de Dinkel moesten het opnemen tegen de Dames van het Ravijn. Een aantal jeugdspelers mochten ook proeven aan deze wedstrijd. De Dames werden versterkt door Meike den Elzen, Sterre Frielinck en Lonneke Geers. Vanaf begin aan wisten de Dames dat het een moeilijke pot zou worden, maar ze gingen er vol voor. Na de eerste periode werd duidelijk dat het Ravijn sterker was als de Dinkel dames. De Dinkel had soms mooie aanvallen, maar helaas werd dit niet terug gezien op het scorebord, de dames verloren.

Ook de jeugd onder de 15 mocht aantreden dit weekend. Onder leiding van Mark Journee en Pien Doevelaar werd de tweede wedstrijd gespeeld. De jongens en meisjes namen het op tegen VZ&PC <15 1. Vanaf de eerste minuten werd ook duidelijk dat dit een zware pot gingen worden. Er werd al snel gescoord door VZ&PC en de jongens en meisjes moesten strijden om de bal. De tweede periode verliep beter voor hen, Sanne Pleyhuis scoorde het eerste doelpunt voor de Dinkel. Maar hierna werd het steeds moeilijker voor hen om te scoren. Helaas werd ook deze wedstrijd verloren.

Volgende week worden de volgende wedstrijden gespeeld:
29 sep   15:00     De Mors DG1 (Gemengd-D <13) – De Dinkel DG1 (Gemengd-D <13)      De Koerbelt
29 sep   18:30     WS Twente BG1 (Gemengd-B <17) – De Dinkel BG1 (Gemengd-B <17) Twentebad
29 sep   19:15     WS Twente Da2 (Dames) – De Dinkel Da1 (Dames)                                         Twentebad
29 sep   19:30     De Zandstuve H1 (Heren) – De Dinkel H2 (Heren)                                           De Stamper