Waterpolo Teams

Jeugd onder de 13

Het jongste jeugdteam van De Dinkel speelt dit seizoen onder leiding van Stefan Bonnes, Marell Peters en Irma Berning. Dit team speelt tegen jongens en meisjes van dezelfde leeftijd in de 3e klasse van regio Oost. Dit gezellige jeugdteam traint 2x per week in het thuisbad Dorper Esch. Tijdens wedstrijden laten de spelers zien wat ze geleerd hebben en waarom waterpolo zo’n leuke sport is.

Jeugd onder de 15

Het team van onder de 15 speelt al jaren in de 2e klasse van de Regio Oost. Deze jongens en meisjes trainen op maandag en woensdag om vervolgens tijdens de wedstrijden te laten zien wat ze al kunnen.

In de competitie neemt dit team het op tegen jongens en meiden uit de buurt. De jeugd onder 15 wordt dit seizoen begeleid door Mark Journée en Pien Doevelaar.


Staand v.l.n.r. Pien Doevelaar, Luuk Geers, Sanne Pleijhuis, Sterre Wanink, Dize Berning, Mark Journée.
Vooraan v.l.n.r. Marit Schäfer, Hanne Bonnes, Esmee Berning, Sanne Westerhof.

Jeugd onder de 17

Dit seizoen heeft De Dinkel ook een team met jeugd onder 17. Deze jongens en meisjes worden klaargestoomd voor de overstap naar de dames of heren. De trainingen zijn dan ook al samen met dames 1. Er wordt met een herenbal gespeeld en met de 30 seconden schotklok.

De jeugd onder 17 speelt dit seizoen onder leiding van Maarten Rinket en Mark Geers.

Dames 1

Het damesteam van De Dinkel is een nieuw en jong team. Het team bestaat uit speelsters die vanuit de jeugd zijn doorgestroomd en speelsters die al meerdere seizoenen bij De Dinkel hebben gespeeld.

De dames trainen twee keer per week en spelen dit seizoen veertien wedstrijden in de 3eklasse van regio Oost onder leiding van Joost Rinket en Wouter Dingeldein.


Vlnr:
Sanne ten Hove, Inge Heijdens, Lieke Greven, Marell Peters, Sterre Frielinck, Jonne Oude Luttikhuis, Naomi Scheggetman, Pien Doevelaar.
Vooraan Femke Groener, Babet Berning.
Coach Joost Rinket.

Heren 1

Heren 1 speelt dit seizoen na het kampioenschap weer voor het eerst sinds lange tijd in de 3e klasse in de regio Oost. Zij trainen twee keer per week in thuisbad Dorper Esch.

Dit heren team is een team dat al jaren met elkaar speelt, maar waar ook ruimte is voor nieuw talent.

Heren 2

Heren 2 speelt op dit moment in de 4eklasse in Regio Oost. Voor deze heren staat gezelligheid voorop. Het is een positieve mix van oudgedienden en jongens die net vanuit de jeugd hun opwachting maken bij de senioren. Het is een groot team, waardoor ze met de meeste wedstrijden ruim voldoende wissels hebben. Door de vele wissels krijgen de jonge jongens veel speelminuten, waardoor zij kunnen uitgroeien tot belangrijke krachten in dit team! Al met al een erg gezellig team. Deze heren hebben geen coach nodig, er staat altijd iemand op die de leiding neemt.