Afgelopen vrijdag stond de 50 x 100 m weer op het programma als vaste seizoenafsluiting! Gezamenlijk gingen de Waspo Nordhorn- en Dinkel Masters om 18.00 uur te water. Er is geen enkele verplichting om vijftig x 100 meter al zwemmend te voltooien. Het is ook mogelijk om tussentijds in stappen en/ of de “race” te beeindigen. Elke master heeft zo zijn/haar eigen uitdaging.
Het badpersoneel had ervoor gezorgd dat de watertemperatuur een heerlijk 27 graden liet zien met daarbij een flauw zonnetje, kortom een ideale basis om de uitdaging aan te gaan. De pauzes na elke 100 meter werden opgefleurd met vrolijke muziek voor jong en oud.
De eerste 30 gingen vlot voorbij zonder fysiek malheur, maar na geruime tijd deed bij enkelen de kramp z’n intrede, maar ongestoord zwom een ieder verder met slechts een doel voor ogen…nl de 50 volbrengen.

<Download het gehele bericht in PDF>