Zondagmiddag 1 november gingen de 19 jongste Dinkelzwemmers richting zwembad Vondersweijde in Oldenzaal voor het tweede deel van de Swimkick wedstrijden. De andere zwemploegen kwamen uit Enschede, Losser, Haaksbergen en Oldenzaal.
Voor een aantal was het best spannend, omdat er voor het eerst 50 meter afstanden gezwommen moest worden. Er werden deze middag 32 nieuwe persoonlijke records gezwommen. De grootste verbetering was voor Jordi Berning die zijn tijd op de 50m rugslag met maar liefst 16 seconden verbeterde. Kees Kuiper verbeterde zijn tijd op deze afstand met 12 seconden. Knappe prestaties van deze twee jongens.Op de 25m vrije slag was er een compleet Dinkelpodium: Wies Ruinemans werd eerste, Milan Veelders tweede en Bram ter Braak behaalde de derde plaats. Liz Rademaker tikte aan als eerste op de 25m schoolslag. Een tweede plaats was er voor Thijs Groener op de 25m rugslag, direct gevolgd door Milan die hier derde werd.
Nienke Brouwer, Pien Hemmelder, Elle Wassink en Nikki Gelevert zwommen voor het eerst de 50 meter afstanden. Ze deden dit zeer goed: Pien werd eerste op de 50m rugslag en derde op de 50m schoolslag, gevolgd door Nienke die tweede werd op de rugslag. Daan van Peet werd nog eens derde op de 50m rugslag en Lynn Wennink tikte aan als tweede op de 50m schoolslag.
Bij de minioren 4 t/m 6 behaalde Gideon Platvoet een 2e plaats op de 25m vrije slag en een derde plaats op de 25m rugslag. Lieke Agterbos, Jacob Brummelhuis, Laurien Gliese-Slooijer, Jet Morsink en Ank Wolbert zwommen net buiten het podium maar kunnen terugkijken op mooie nieuwe persoonlijke records. Mooie resultaten van deze jongste zwemmers: op naar de volgende wedstrijden.