Het seizoen is weer begonnen!

Er zijn een aantal dingen gewijzigd dit jaar. Zo spelen de dames anderhalve competitie, iedere tegenstandster komen ze dus drie tegen. Dit omdat er helaas te weinig damesteams zijn ingeschreven in hun klasse. Een ander wijziging is dat er nu met clubscheidsrechters gewerkt wordt.

21 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld met wisselend resultaat. De jeugd onder 16 jaar beet het spits af in en tegen Losser. Ook dit jaar is Marell de coach en ze wordt hierin bijgestaan door Niek. Zij doen er alles aan om de jongeren alles te leren pologebied. De Lossenaren waren echter duidelijk al iets verder in hun waterpoloontwikkeling en wonnen dan ook met 15-2.
Hierna kwamen de dames te water tegen EZCL Da4. Dit is een startgemeenschap tussen de dames van ZC Losser en de dames van EZC. Van beide kanten was het weer even wennen en dat resulteerde in een spannende maar rommelige 4-4.

Heren 2 moest naar Haaksbergen voor hun wedstrijd tegen Scholtenhagen H2. De eerste 2 periodes ging het nog gelijk op maar daarna namen de Dinkelheren afstand. Eindstand: 8-12.

Zaterdag 28 september had de jeugd hun 2de wedstrijd. Nu in Denekamp onder het toeziend oog van ouders en andere familie op de tribune. Helaas werd deze ook jammergenoeg ruim verloren. Het team uit Oldenzaal van OZ&PC won met 4-12.

Heren1 begon hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in Almelo. Na de promotie van vorig jaar is iedereen zeer benieuwd hoe de heren zich staande houden in deze klasse. Deze pot ging met 8-3 verloren en er is dus werk aan de winkel voor heren.

Zondag 29 september had Da1 hun tweede wedstrijd en wel in Lochem tegen Twenhaarsveld/De Berkelduikers Da1. De Denekampse dames hadden geen wissel en waren er bang voor dat hun dat op zou breken. \niets was echter minder waar, ze wonnen ruimschoots met 2-8.

Programma voor 5 oktober: 17.30: GO16-De Grunte GO16, 18.15: Da1-EZCL Da5, 19.00: H2-WZC-De IJssel