19 Oktober was er een complete competitieronde in ons thuisbad Dorper Esch.

De jeugd beet het spits af tegen De Veene GO16.   Er werd zeer goed begonnen aan de wedstrijd en tot aan de 3-4 ging het mooi gelijk op. Daarna gaf de Dinkeljeugd het toch uit handen wat resulteerde in een (geflatteerde) 6-15 nederlaag. Het begin biedt echter perspectief voor de volgende wedstrijd.

Daarna was het de beurt aan Da1. Zij namen het op tegen de dames van De Zandstuve. De dames begonnen zeer slordig aan de wedstrijd waardoor ze na één periode al tegen een achterstand van drie goals aankeken. Steeds als de dames de aansluitingstreffer scoorden, reageerde de tegenstandster ook weer met een doelpunt. Al met al een spannende wedstrijd die onnodig met 6-7 verloren werd.

Inmiddels stond H2 aan de rand van het bad klaar om gefotografeerd te worden met hun nieuwe tassen. Deze zijn geschonken door Thijs Lenferink van Machinefabriek Westerhof en René Veldhuis van Pro Merchandise. Na deze fotoshoot gingen de heren te water voor hun wedstrijd tegen De Veene H3. En wat voor een wedstrijd! Gelukkig waren er twee neutrale scheidsrechters aanwezig om deze mengeling van korte lontjes en grote ego`s een beetje in te tomen. De persoonlijke fouten vlogen de jurytafel om de oren. Aan de kant van De Dinkel werden er 14 p’tjes gescoord tegenover 5 doelpunten.  De tegenstander had 7 p`tjes en scoorde 3 doelpunten meer en wonnen daarmee deze enerverende wedstrijd.

Aan H1 de eer om deze polo-avond in stijl af te sluiten. De tegenstander was WS Twente H3. Pikant detail: aan de zijde van WS Twente speelde een speler mee die in Denekamp woont en bij De Dinkel traint. Ook in de wedstrijd grossierden de Dinkelheren veel p’tjes. In de vierde periode zag het er naar uit dat De Dinkel de eerste punten van dit seizoen zou binnenslepen. Echter, in de laatste anderhalve minuut sloeg WS Twente 3 keer toe en won met 5-7.

Programma volgende week: GO16-VZ&PC GO16 om 17.30