Frans Meuris was ruim 40 jaar verbonden aan onze vereniging, destijds werd zijn dochter Ellen lid van De Dinkel. Frans wilde graag wat doen tijdens de wedstrijden, anders dan op de tribune zitten en kijken. Dit was het begin van zijn vrijwilligersloopbaan bij De Dinkel. Hij haalde zijn bevoegdheid 4, om vervolgens via bevoegdheid 3, Jurysecretaris (J), starter (2), Kamprechter (K) uit te komen bij Scheidsrechter (1).Vanuit deze functie heeft hij vaak andere juryleden beoordeeld tijdens wedstrijden.

Jarenlang was hij de voorzitter van onze Commissie Zwemzaken, hij kende de zwemmers van jong tot oud en was altijd veel in het zwembad te zien tussen de wedstrijdzwemmers en de trainers. Hij had veel contacten met andere verenigingen, de KNZB en de regio. We zullen nog vaak aan hem denken, aan zijn enthousiasme en betrokkenheid in een sterke commissie zwemzaken.

Hij is na acht maanden weer herenigd met zijn Annemarie! We wensen Ellen, Erik, Lars en Lieke veel sterkte.