Zaterdag 6 april speelden alle teams een uitwedstrijd.

De jeugd begon tegen hun leeftijdsgenoten uit Losser. Het werd al vrij snel duidelijk dat de Dinkeljeugd vrij kansloos ten onder zou gaan. Spelers/speelsters en staf hebben er alles aan gedaan maar het mocht niet baten. De eindstand werd 16-2 in het voordeel van Losser.

Heren 1 moest ook naar Losser, voor hun kampioenswedstrijd. Tenminste, dat dachten de heren maar dat liep anders. Losser staat niet voor niets 2de en ze waren niet van plan om de Denekampers het kampioenschap cadeau te geven. Waren het de zenuwen, waren ze té scherp, wie zal het zeggen. Feit is wel dat er meer p’tjes dan doelpunten gescoord werden door H1 en dan win je de wedstrijd niet. Door deze nederlaag, de eerste dit seizoen, kon er nog geen feest gevierd worden. Als Losser komend weekend hun wedstrijd tegen nummer drie De Veene verliest dan zijn de Dinkelheren zonder te spelen kampioen. En anders nog een week later in de uitwedstrijd tegen ZPC De Hof H2.

Heren 2 toog naar Haaksbergen voor hun wedstrijd tegen Scholtenhagen H2. De heren begonnen vrij goed en eindigden de eerste periode met 2-2. Daarna zakte het weer vrij snel in elkaar en liep de tegenstander vrij gemakkelijk uit tot er na vier kwartjes 10-4 op het scorebord stond.

Aan Dames1 de moeilijke taak om de eer van de vereniging hoog te houden. Met maar één wissel gingen ze op pad, naar Haaksbergen. Samen met de dames van Scholtenhagen maakten ze er een mooie spannende pot van. Na drie periodes was de stand 5-5 en beloofde het laatste kwartje zeer spannend te worden. Scholtenhagen miste een strafworp en daarna trokken de dames door doelpunten van Inge en Marell de winst naar zich toe. Een verdiende overwinning van 5-7.