Afgelopen zaterdag stonden er vier thuiswedstrijden op het programma, en de tegenstander was in alle gevallen De Veene uit Almelo.

De jeugd beet het spits af. De heenwedstrijd ging met 22-5 verloren dus de verwachtingen waren niet hoog gespannen. Er is  wel degelijk vooruitgang te zien in dit team want ze konden de schade dit keer enigszins binnen de perken houden. Verloren werd er wel maar dit keer met 5-14.

De dames van De Veene kwamen naar Denekamp om kampioen te worden. De wedstrijd in Almelo was een afgetekende 7-0 overwinning voor ze en daarom dachten ze  dat deze ook een makkie zou worden. Onze dames boden echter goed tegenstand en het heeft maar een haartje gescheeld of het kampioenschap zou uitgesteld worden.  Met de einduitslag van 6-7 kon de champagne toch ontkurkt worden.

Heren2 is het op dit moment helemaal kwijt, en dat was deze wedstrijd niet anders. De heenwedstrijd werd nog gewonnen met 6-8, maar thuis werd er kansloos verloren met 5-11.

Heren1 is  hard op weg om kampioen te worden. Dan moest er natuurlijk wel gewonnen worden. In Almelo behaalden de Dinkelheren een krappe overwinning en ze gingen er dan ook vanuit dat dit ook een spannende wedstrijd zou worden. Niets was echter minder waar, ze walsten over de Almeloërs heen en na het laatste fluitsignaal stond er 19-03 op het nieuwe scorebord.  Zaterdag 6 april kunnen de heren kampioen tegen en in Losser.

Programma 6 april: Losser CG1 – CG1 16.30, Losser H1 – H1  19.00, Scholtenhagen Da1 – Da1 19.00 Scholtenhagen H2 – H2 19.45.