De competitie is al een mooi eind op weg er is voor de verschillende teams nog van alles mogelijk.

De jeugd onder 15 jaar heeft inmiddels 13 van de 16 wedstrijden gespeeld en staan op de 7de plek. In deze poule zijn de verschillen onderling enorm waardoor er vaak grote uitslagen zijn. Tot nu toe zijn er 4 mooie overwinningen behaald en de komende wedstrijden zijn nog een grote uitdaging. De 7de plek komt naar alle waarschijnlijkheid niet meer in gevaar.

De dames staan op een voorlopige 4de plaats, maar plek 2 en 3 zijn nog steeds in zicht. Er moet dan alleen iets beter met de kansen omgesprongen worden. Ze hebben heel mooi de op één na minste doelpunten tegen maar daar tegenover staan dan ook de op één na minste doelpunten voor. Als dat anders wordt en er dan wel net gewonnen wordt, is er nog een stijging op de ranglijst mogelijk.

Heren 2 is bezig met een gemiddeld seizoen. Van de 14 wedstrijden hebben ze er 7 gewonnen en 7 verloren, waarvan 5 in 2024. Voorlopig is dit dus niet het jaar van H2, hopelijk hebben ze het lek snel boven.

Heren 1 staat ongeslagen bovenaan in hun poule en maken zich op voor het kampioenschap. Met nog drie wedstrijden te gaan kunnen ze in theorie nog ingehaald worden, maar dat laten de heren niet gebeuren. Promotie naar de eerste klasse lonkt.