In zwembad De Dorper Esch werd zaterdag 3 februari de Minioren Club Meet van Overijssel gehouden. Met dit jaar als thema ”pyjama party”.
Totaal waren er 13 zwemverenigingen die naar Denekamp waren afgereisd, het was dus lekker druk.
Onder genot van feestmuziek en luid applaus kwamen ze allemaal gekleed in pyjama outfit het zwembad binnen, compleet met spandoeken en versierde attributen in een lange optocht om zich te presenteren aan het vele publiek op de tribune en de jury.

Als eerste zwommen de jongste zwemmers de 4×50 vrije slag estafette gezwommen, hierbij behaalde De Dinkel de 1e plek na een spannende strijd. Daarna werden allemaal verschillende afstanden gezwommen zoals 50 meter vrije slag, rugslag, schoolslag en 100 meter wisselslag
Alle jongens en meisjes zwommen op hun aller hardst, met heel veel nieuwe persoonlijke records!
Tijdens de tweede estafette gemengd 4 x 50 meter vrije slag is De dinkel als 8e geëindigd.
De prijs voor de best verklede club was EZCL(SG) uit Enschede/Losser.

Het was een ware strijd tussen alle verenigingen. Uiteindelijk eindigde De Dinkel op een knappe vierde plek. Ze kwamen net 3 puntjes te kort voor de derde plek, net achter de teams van Deltasteur, OZ&PC en WS Twente. Wie weet lukt het ze volgend jaar wel!

 

Foto Album