De winterstop zit er weer op, de trainingen zijn weer hervat en er wordt teruggekeken op de jaarlijkse festiviteiten rond de jaarwisseling.

MIXTOERNOOI
29 December was het traditionele mixtoernooi, dit jaar met nieuwe organisatoren Sanne en Sterre. De avond begon met het ouder-kindtoernooi wat altijd hilarische momenten en zeer vermoeide ouders oplevert. Bij de senioren was er dit jaar niet alleen een prijs voor het beste team, maar ook voor de best geklede persoon, passend bij het thema `bejaardenhuis op stelten`. De winnaar hiervan was voorzitter Twan E. Het team van Bouke heeft alle wedstrijden gewonnen en mocht in het Sportcafé de prijzen ophalen. Het bleef nog lang gezellig/

 

      Het winnende team

KLOOTSCHIETEN
De eerste zaterdag van het nieuwe jaar staat altijd in het teken van klootschieten. Om 13.00 staat er een stamppotbuffet klaar bij Stefan en Anita S, en als dat op is vertrekt de meute, dit jaar 35 (!) mannen en vrouwen sterk, per fiets naar de klootschietersbaan. Door het natte weer de afgelopen tijd konden we niet terecht op de baan in Beuningen, waarna er uitgeweken werd naar de straat in Berghum. Het werd wel zeer duidelijk dat de poloërs een goede band met water hebben want iedere kloot kwam in de sloot terecht. Gelukkig was Jelle onze redder in nood en werd iedere kloot vakkundig uit het water gevist met een hark. Via een omweg en met een frisse duik in de Dinkel van Jorrit en Kees kwamen we terecht bij `t Sterrebos` in Beuningen waar de afterparty was. Ook deze editie van het klootschieten was weer een daverend succes.

                  

 

     

EK
Zondag 7 januari stond in het teken van de Europese kampioenschappen waterpolo te Eindhoven. Een 8-koppige delegatie was daar aanwezig en hebben gezien dat de Nederlandse waterpolodames met 15-10 wonnen van Griekenland en groepshoofd zijn geworden.

PROGRAMMA
Zaterdag 13 januari beginnen de wedstrijden weer en wel deze: VKC`03 CG1-CG1 16.30, Losser H3-H2 16.30, LivoH3-H1 17.15.