Met de feestdagen in het verschiet waren er de afgelopen weekenden nog de nodige wedstrijden.

Onze jeugd moest zowel 9 als 10 december aan de bak. De eerste wedstrijd was tegen VZ&PC en dat is de koploper. Waarom ze dat zijn werd vanaf het begin duidelijk, na één periode was de tussenstand 0-5.  De tegenstander liep uit naar 0-10 toen De Dinkel iets terugdeed en Ruben zijn eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. Hierna vond hij nog drie maal het net, de tegenstander echter nog iets vaker waardoor de eindstand 4-18 werd. Ondanks deze nederlaag gingen ze de volgende dag vol goede moed naar Oldenzaal. Hier moesten ze tegen OZ&PC, ook al zo’n moeilijke tegenstander. Ruben was nogmaals de clubtopscorer met 4 doelpunten, maar dat niet baten, er werd met 13-4 verloren.

De dames speelden in Enschede tegen EZC Da3. Deze wedstrijd ging om plek drie in de competitie en de Dinkeldames waren vastbesloten om de punten mee te nemen naar Denekamp. Zo vastbesloten dat ze een week eerder zelfs een wedstrijd van EZC hebben geanalyseerd. En dat heeft gewerkt, verdedigend stond het als een huis. Aanvallend ging het ook zeer goed, waardoor de wedstrijd met 2-5 werd gewonnen en de doelstelling is behaald.

Heren2 had 9 december de uitwedstrijd tegen WZC-De IJssel H3.  Met slechts 2 verloren wedstrijden staan de heren bovenaan en ook deze werd met speels gemak gewonnen. De eerste periode was nog een beetje spannend met een tussenstand van 1-2, daarna was het gedaan met de tegenstand. Na vier kwartjes stond er een eindstand van 4-17 op het scorebord. Een week later kreeg H2 ZPC De Hof H3 op bezoek en deze wedstrijd werd ook met hetzelfde gemak gewonnen: 17-6.

H1 nam het ook op tegen ZPC De Hof en wel het tweede herenteam. Net als H2 staat ook H1 bovenaan halverwege de competitie. Na het onverwachte gelijkspel 2 december tegen LIVO hadden de heren iets goed te maken. En dat deden ze. Via tussenstanden 4-3, 7-3 en 9-4 werd de eindstand 12-4 en kwamen er weer drie punten bij in de race om het kampioenschap.

Nu volgt een winterstop, maar dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt. Op 29 december staat het jaarlijkse mixtoernooi op het programma en 7 januari gaan de heren en dames klootschieten. Deze activiteiten zijn jarenlange tradities, supergezellig en zeer belangrijk voor het clubgevoel. De competitie begint weer op 13 januari.