Drie thuiswedstrijden waren er te bekijken zaterdag in de Dorper Esch.

De jeugd onder 15 jaar trad aan tegen VKC`03. De tegenstander ging rap van start en de eerste twee goals vielen dan ook snel. De Dinkeljeugd herpakte zich goed maar bleef de hele wedstrijd achter de feiten aan lopen. Halverwege stond het 2-5 in het voordeel van VKC`03. De laatste twee periodes hebben ze er alles aan gedaan maar de achterstand was niet meer goed te maken. Eindstand: 6-9.

Heren 2 moest het opnemen tegen de koploper, Losser H3. Dit zijn altijd zeer lastige en fysieke wedstrijden. De eerste periode was zeer duidelijk voor Losser, zij scoorden gemakkelijk en stonden aan het eind van deze periode met 1-4 voor. Het tweede kwartje deed De Dinkel wat terug  wat resulteerde  in een 4-5 tussenstand halverwege. De tweede helft liet een compleet ander wedstrijdbeeld zien. De Dinkel nam het heft in handen en de sfeer tussen de beide teams werd wat grimmiger. De Denekampers bleken aan het eind toch iets koelbloediger en wonnen de wedstrijd met 11-9.

Bij Heren 1 kwam Livo H3 uit Lichtenvoorde op bezoek. De Dinkelheren staan ongeslagen bovenaan en de tegenstander had uit 6 wedstrijden nog maar 1 punt gehaald. Of het onderschatting of wat anders was, niemand die het weet, maar de heren hadden duidelijk veel meer moeite met Livo dan verwacht. Halverwege was de stand gelijk, 5-5. Daarna leek het tij te keren en nam De Dinkel afstand maar Livo kwam telkens sterk terug. De eindstand was 10-10 en dat was toch een slechter resultaat dan gezien de stand in de competitie verwacht mocht worden.

Programma voor 9 december: CG1-VZ&PC CG1 om 17.45, EZC da 3-Da1 om 17.45, WZC-De IJssel H3-H2 om 2030.