Zaterdag 25 november waren er drie thuiswedstrijden. Het gemengde jeugdteam kreeg de leeftijdsgenoten uit Losser op bezoek. Het werd een lastige wedstrijd waarin Losser een maatje te groot was voor de Dinkeljeugd. De eindstand was 3-9 en Ruben en Olivier zorgden voor de doelpunten. 

De dames speelden tegen Scholtenhagen Da1 en zij hadden wat goed te maken na vorige week. Qua felheid zat het wel goed, er werden net zoveel p’tjes verzamelt als doelpunten gemaakt. De tegenstander deed hier niet aan mee en zo wonnen de Dinkeldames met 10-4. 

Als laatste speelde H2, ook tegen Scholtenhagen.  De heren lieten er geen misverstand over bestaan wat hun doel was: winnen. De eerste twee periodes kon de tegenstander nog een beetje bijbenen maar daarna was bij hun de pijp leeg. De Dinkelheren konden redelijk simpel uitlopen naar een eindstand van 12-6. 

Het programma voor 2 december: CG1-VKC`03 CG1 om 17.45, H2-Losser H3 om 18.30 en H1-Livo H3 om 19.15.