Zaterdag hadden alle teams hun uitwedstrijd in  Almelo tegen De Veene.

De jeugd mocht beginnen tegen hun leeftijdsgenoten. Het eerste kwartje ging nog enigszins gelijk op met een tussenstand van 4-2 in het voordeel van De Veene. Daarna was er geen houden meer aan en werd de Dinkeljeugd overlopen. De eindstand werd 22-5.

De volgende wedstrijd was tussen  H3 van De Veene en H2 van De Dinkel. Zoals in voorgaande wedstrijden gingen de heren weer voortvarend van start. Na de eerste periode stond er een tussenstand van 1-4 op het scorebord. De tweede periode deed de tegenstander iets terug en liep de voorsprong terug naar 1 doelpunt, 4-5. In het derde kwart hielden de teams elkaar in evenwicht, allebei één keer en beiden één strafworp gemist, 5-6. De laatste vijf minuten wist De Dinkel nog twee keer te scoren en De Veene één keer en gingen de punten mee naar Denekamp.

Hierna ging H1 te water tegen H2 van De Veene. Beide teams waren nog ongeslagen in de competitie en dus leek het een spannende wedstrijd te worden. Halverwege bleek dat ook wel want er stond 5-6 in het voordeel van De Dinkel. De tweede helft verliep hetzelfde met als eindstand 10-12. Na deze wedstrijd is De Dinkel nog als enige ongeslagen in hun poule.

Als laatste mochten de dames aan de bak. Nadat ze het vorige weekend beide (!) wedstrijden hadden gewonnen en zo dus 6 punten hadden binnengeharkt, wilden ze dat een goed vervolg geven. De Veene staat echter niet voor niets bovenaan in de poule, zo ondervonden de dames. Ze hadden de hele wedstrijd niks in de melk te brokkelen en verloren kansloos met 7-0.

Programma voor 25 november: CG1-Losser CG1 17.45, Da1-ScholtenhagenDa1 18.30,  H2-Scholtenhagen H2 19.15.