Afgelopen weekend hadden de dames van De Dinkel een vol programma. Zowel op zaterdag als zondag hadden ze een wedstrijd, dit ivm een inhaalprogramma.

Op zaterdag speelden de dames thuis tegen VZ&PC uit Vriezenveen. Direct vanaf het begin zaten de dames er goed in, wat resulteerde in een 3-0 voorsprong binnen 3 minuten.  Halverwege hadden ze een comfortabele voorsprong  van 5-2 en kon de wedstrijd rustig uitgespeeld worden. De eindstand was 8-5 in het voordeel van De Dinkel.

Zondag moesten de dames naar Doetinchem om tegen de voor hun onbekende tegenstander NDD/De Gendten te poloën. Ook in deze wedstrijd gingen de dames voortvarend van start. Na twee periodes  was de tussenstand 0-3. In de rommelige derde periode  deed de tegenstander iets terug. Twee strafworpen werden niet benut door de Dinkeldames en dan maak je het jezelf moeilijk. De tegenstander schoot wel raak via een strafworp en ze maakten nog een doelpunt uit een veldsituatie. Hierdoor moest er in het vierde kwartje orde op zaken gesteld worden. En dat deden de dames. Ondanks dat er opnieuw een strafworp gemist werd, trokken de dames van De Dinkel de winst definitief naar zich toe. Weliswaar nog met een beetje hulp van de tegenstander want het allerlaatste schot werd van richting veranderd en ging zo het doel in. Hierdoor stond er een eindstand van 3-6 op het scorebord.

Al met al een zeer goed weekend voor het damesteam van De Dinkel.

Programma voor zaterdag 18 november: De Veene CG1-CG1 om 17.20, De Veene H3-H2 om 18,10, De Veene H2-H1 om 19.00, De Veene Da1-Da1 om 19.50.