Na drie vrije weekenden was het afgelopen zaterdag weer een wedstrijddag en wel voor Heren1.

De heren togen naar Rijssen en troffen daar de heren van De Mors 3. Er was zelfs een cameraman aanwezig om de wedstrijd te filmen daar de Dinkelheren genomineerd zijn als sportploeg van het jaar. Dit omdat ze vorig jaar kampioen zijn geworden. De heren wilden natuurlijk dat er mooie beelden gemaakt konden worden en gingen fanatiek van start. De eerste drie periodes scoorden ze er lustig op los en was vooral Bart trefzeker. De heren van De Mors keken aan het begin van het vierde kwartje tegen een achterstand aan van 1-15. Daarna namen de Denekampers duidelijk gas terug en kon de tegenstander nog iets terugdoen. Met een eindstand van 4-19 gingen ze huiswaarts en waren ze nog net op tijd om in de Dorper Esch getuige te zijn van de chaotische taferelen van de Doarper Kwis.