In de herfstvakantie organiseerde zwem- en waterpoloclub De Dinkel Denekamp samen met Dorper Esch de 49e Nationale KNZB-Zwemvierdaagse. De honderden kinderen en hun (groot)ouders trokken dagelijks hun baantjes. Supertrots namen zelfs de allerkleinsten hun dik verdiende medaille in ontvangst. Hierbij was de vrolijke mascotte Druppie van Fit en vitaal Denekamp aanwezig (foto’s). Alle deelnemers genoten, samen met de vrijzwemmers, volop van het spectaculaire randprogramma met veel afwisselende waterspelen. Enthousiaste stagiar(es) van het TCC  zorgden er weer voor dat hierbij alles gesmeerd liep. Tijdens de vrolijke plonspartij van het schatduiken, vonden kinderen behalve écht geld, speeltjes prijsjes en snoep. Als afsluiting was er op vrijdagavond de poolparty met Disco. Het was dus weer ouderwets gezellig in het zwembad. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Sportcafé Dorper Esch, La Bomba, Dorper Esch, De Dinkel Denekamp, boekhandel Brummelhuis, EP Molendijk, Mensink, Plus, Marieke en Rob’s Versshop. Jullie zijn on-mis-baar. Hartelijk dank hiervoor!