49e DINKEL-ZWEMVIERDAAGSE DORPER ESCH IN DE HERFSTVAKANTIE
Neem ook je vader, moeder, opa, oma en buren mee! 
In de herfstvakantie (23 t/m 27 oktober) organiseren De Dinkel Denekamp en zwembad Dorper Esch de 49e Familie-Zwem-4-daagse 2023. Het belooft natúúrlijk weer een gezellige boel te worden in en rondom het fantastische wedstrijdbad.
Er is een  sportief (rand)programma opgezet voor de hele familie. Met o.a. een spectaculaire waterspin, zeemeerminzwemmen (maandagmiddag), suppen, spijkerbroek hangen, bandenrace en verrassingsspelen. Speciaal op woensdagmiddag: een (over)heerlijke verrassing van Sportcafé Dorper Esch. Vrijdagavond is er na het schatduiken als afsluiting discozwemmen/poolparty van 18.00 tot 20.00 uur. De begeleiding van de spelletjes is in deskundige handen van de stagiairs én stagiaires van het Twents Carmelcollege. Deze rouleren bij alle activiteiten. Iedere middag wordt er een Vitaminebaal verloot, gulle gever is Rob’s Versshop.
Voor vijf dagen zwemmen betaal je slechts 15 euro. Er is een prachtige medaille na de vierde dag, als je 10 banen per dag zwemt (tot 10 jaar) of 20 banen per dag (vanaf 10 jaar). Inschrijven in de hal van Dorper Esch is op maandag én dinsdag mogelijk.
 
OOK VOOR ZWEMLESKINDEREN
Zwemleskinderen zonder diploma maar mét begeleiding mogen ook meedoen (bijv.met een plankje en een kurkje). Zwemtijden: dagelijks van 7.00 tot 10.00 uur, van 12.00 tot 16.00 uur en van 19.15 tot 20.30 uur (behalve vrijdagavond). Het warme bassin is geopend dagelijks van 12.00 uur tot 17.00 uur.
 
SCHATDUIKEN
Natuurlijk is er traditioneel het schatduiken op vrijdag om 17.00 uur. De schatduikprijzen worden beschikbaar gesteld door het Sportcafé Dorper Esch, Brummelhuis, De Dinkel Denekamp en  Dorper Esch. Hartelijk dank hiervoor! Blijf hierna gezellig samen voor de poolparty/discozwemmen!
 
OUDERS ZWEMMEN WEER MEE
Het zou prachtig zijn, wanneer ook dit jaar weer veel ouders, opa’s en oma’s meedoen met de jongere deelnemers. Het houdt je fit en jong!