Voorafgaand aan een mooie avond van Undercover Denekamp kwamen alle teams nog in actie.

Allereerst moest Heren 1 naar Hardenberg voor hun wedstrijd tegen De Grunte H2. Het werd een mooie gelijk opgaande strijd waarbij de Dinkelheren aan het langste eind trokken. Na 4 periodes stond er 7-8 op het scorebord.

In ons thuisbad de Dorper Esch begon het jeugdteam als eerste tegen EZC CG1. De eerste twee periodes waren beide teams aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in een 4-5 tussenstand. Hierna liep EZC uit, De Dinkel probeerde nog van alles maar het mocht niet baten.  Er werden helaas meer persoonlijke fouten gemaakt dan doelpunten waardoor er met 5-11 werd verloren.

Daarna was het de beurt aan de dames. De vorige wedstrijd werd op het nippertje in de laatste seconde verloren, dus de dames aasden op revanche. Tegenstander was Twenhaarsveld Da1 uit Holten. Ook deze wedstrijd was weer zeer spannend tot aan het eind. Aan het eind van het derde kwartje was de tussenstand 4-3 en begonnen de dames vol goede moed aan de laatste 5 minuten.  En deze laatste minuten werden gekenmerkt door gerommel en veel p`tjes, met als eindstand 5-5.

Als laatste mochten de heren van het tweede te water. Zij hadden na vorige week iets goed te maken. En dat deden ze tegen De Zandstuve H1. Ook deze wedstrijd was zeer spannend maar deze keer hielden de heren goed stand. Aan het eind stond er 12-11 op het scorebord en de 3 punten bleven in Denekamp.