Na weer een fantastisch polofeest op vrijdagavond mochten de heren zaterdag de strijd aangaan met de heren van VKC’03.

Heren 2 mocht eerst proberen de punten in Denekamp te houden. Tot halverwege de derde periode ging de wedstrijd mooi gelijk op maar daarna ging het licht toch uit bij enkele Dinkelheren. In de vierde periode liepen de heren uit Tubbergen dan ook simpel uit naar 6-9.

Hierna was het de beurt aan Heren1. Zij waren duidelijk een maatje te groot voor VKC’03 en wonnen met duidelijke cijfers: 17-5.

Eerder op dag speelde het gemengde jeugdteam onder 15 hun eerste wedstrijd tegen WS Twente CG1. Onder bezielende leiding van Marell gingen ze uiterst enthousiast van start met als resultaat een 2-3 voorsprong na één kwartje. Zo spannend bleef het de hele wedstrijd en via de periodestanden 4-5 en 8-8 trok de Dinkeljeugd aan het langste eind met 11-12. Topscorer was Ruben met maar liefst 7 doelpunten.

Het programma voor 7 oktober:CG1-EZC CG1 17.45, De Grunte H2-H1 18.00, Da1-Twenhaarsveld Da1 18.30, H2-De Zandstuve H1 19.15.