De competitie is weer begonnen! Dit seizoen spelen we met 4 teams competitie, 2 herenteams, 1 damesteam en 1 jeugdteam onder 15 jaar.

In Oldenzaal werd de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld, zowel door H1 als H2. Laatstgenoemde had het zeer lastig tegen het 4de team van OZ&PC en verloor met 15-8.

Heren 1 kwam beduidend beter uit de startblokken tegen het 3de team van OZ&PC. Het werd een waar doelpuntenfestijn met Bart P als topscorer met 8 doelpunten. Eindstand: 3-17.

23 september waren de eerste thuiswedstrijden. Dames 1 beet het spits af tegen ZPC De Hof/ De Berkelduikers 3. De dames hielden elkaar de hele wedstrijd in evenwicht met een zeer spannende laatste halve minuut waar het alle kanten uit ging. Er werd nog 4 keer gescoord, helaas voor de Dinkeldames duurde de wedstrijd 3 seconden te lang waardoor een gelijkspel hen door de vingers glipte.

Daarna mocht H2 te water voor hun tweede wedstrijd en wel tegen De Grunte H4 uit Hardenberg. Na een twijfelachtig begin waarin De Dinkel 2 strafworpen miste kwamen de heren langzaam maar zeker op stoom. De tegenstander bood goed partij waardoor het een leuke wedstrijd werd. De laatste periode gaven de Dinkelheren nog één keer goed gas en zo sleepten ze een 9-6 overwinning uit het vuur.

Als laatste was H1 aan de beurt en wel tegen het eerste herenteam van Losser. Met deze ‘buurmannen’ is al menig robbetje gevochten en onze heren waren er dan ook fel op gebrand om deze wedstrijd te winnen. Ze gingen voortvarend van start en halverwege stonden ze op een mooie    5-1. Toch gaf Losser zich nog niet gewonnen en zij kwamen dan ook sterk terug tot 9-8 halverwege de 4de periode. Ze leken er zelfs met de winst vandoor te gaan, maar gelukkig voor De Dinkel misten de Lossernaren 2 strafworpen. Beide teams scoorden nog 1 keer waardoor de eindstand10-9 werd in het voordeel van De Dinkel