De kinderen van de basisgroep van De Dinkel Denekamp zwommen zaterdag voor het diploma Swimstar.
Dit is een diploma waar verschillende onderdelen van de zwemsport aan de orde komen, zoals Shoot, Trick, Action en Race (STAR). Ze konden met zwemvliezen aan racen, als een zeemeermin door de hoepels, onder een omgeslagen boot blijven, reddingszwemmen, gooien/vangen en scoren met een waterpolobal, trucjes en ze kunnen in de komende lessen nog stickers behalen om nog meer onderdelen te oefenen. Deze stickers kunnen dan op het diploma geplakt worden.
Heeft uw kind een zwemdiploma B of C gehaald? Dan zijn ze van harte welkom in de basisgroep van De Dinkel Denekamp om enkele lessen gratis mee te doe. Zo kunnen ze bekijken of ze verder willen met zwemmen en ook op andere manieren het water kunnen leren kennen.