Tijdens het fantastische sportgala van de gemeente Dinkelland had zwem- en waterpolovereniging De Dinkel Denekamp in vijf categorieën genomineerden. Onder het oog van een bomvolle gemeentehuishal met vele sportprominenten, collegeleden en fans, won De Dinkel Denekamp twee fraaie prijzen.
Yke Groener ontving de titel ‘Sportvrouw 2022‘. Yke werd op verschillende zwemafstanden Nederlands Kampioen en  zwom op de Europese Kampioenschappen in Roemenië.  
De jongens-estafetteploeg van De Dinkel kreeg de titel ‘Jeugdsportploeg 2022’. Deze estafetteploeg bestaat uit (v.l.n.r.): Daan van Peet, Sam Leferink, Bram ter Braak, Milan Veelders en Tiede Groener (inderdaad: broer van de sportvrouw!). Ze scoorden brons op het NJK en werden meermaals kampioen van Overijssel en Gelderland.
Hoofdtrainster Danique Wagenvoort (links) straalt zeer verdiend mee op de foto met de blije prijswinnaars, bedolven onder de bloemen, oorkondes en kunstwerken.