In het weekend van 9-11 december werd in het Pieter van den Hoogenband zwembad in Eindhoven de Nederlandse Kampioenschappen korte baan voor junioren gezwommen. Van De Dinkel hadden de volgende zwemmers zich geplaatst: bij de meisjes junioren Lynn ten Berge en Mattea Gliese-Slooijer, en bij de jongens junioren Bram ter Braak, TIede Groener, Sam Leferink, Daan van Peet en Milan Veelders.Tiede was dit weekend niet te stoppen. Maar liefst 5x stond hij op het podium! Op de 200m rugslag werd het goud in een tijd van 2:05.43. Zilveren medailles haalde hij op de 200m wisselslag (2:08.15), 400m wisselslag (4:37.05) en de 100m rugslag (58.60 – finale). En op de 100m vrije slag finale zwom Tiede naar het brons in 52.36! Daarnaast wist Tiede ook het rugslagklassement te winnen en werd hij 2e in het wisselslagklassement!Bram zwom 4 afstanden. Hij werd 32e op de 50m vrije slag, 41e op de 100m vrije slag, 43e op de 200m vrije slag en 21e op de 400m wisselslag, met mooie persoonlijke records op alle afstanden.Sam mocht starten op de 100m vrije slag, werd hierin 53e in een mooi PR van 58.56.Daan wist 5 persoonlijke records te verbeteren. Op de 100m vlinderslag wist hij zelfs de finale te bereiken en haalde daarin een mooie 10e plaats. Op de 50m vrije slag werd Daan 13e, 25e op de 100m vrije slag en 26e op de 100m rugslag.

En Milan? Milan werd 3e in het vrije slagklassement. Met een 23e plaats op de 50m vrije slag, 27e op de 100m vrije slag, een 8eplaats op de 200m vrije slag en een 5e plaats op de 400m vrije slag. Ook haalde Milan een 14e plaats op de 10m rugslag. En op alle afstanden een nieuw persoonlijk record! De jongens zwommen ook nog 3 estafettes. Op de 4x200m vrije slag werd het een bronzen medaille voor Milan, Daan, Bram en Tiede! En zowel op de 4x100m vrije slag als de 4x100m wisselslag wist dit viertal een goede 4e plaats te halen.

Lynn en Mattea zwommen tijdens deze 3 dagen 10 afstanden, waarna een totaalklassement werd opgemaakt. De concurrentie was groot (er deden 50 meisjes mee), maar dat weerhield onze meiden er niet van om heel hard te zwemmen! Lynn zwom maar liefst 9 persoonlijke records, met als beste prestatie een 17e plaats op de 100m vrije slag. Mattea wist 4x haar pr te verbeteren. Haar beste notering was een 17e plaats op de 200m rugslag. In het eindklassement eindigde Mattea op een 27e plaats en Lynn op de 42e plaats. Een bijzonder knappe prestatie van deze twee jonge meiden!