Beste zwemmers, ouders, verzorgers,
•       Wat is het toch altijd leuk om in de Dinkelland Visie te lezen over de wedstrijden die je/jullie zoon of dochter bij De Dinkel heeft gezwommen!
•       Wat is het toch altijd leuk om van je opa of oma te horen, hoe goed je het hebt gedaan!
•       Wat is het toch altijd leuk om van je meester of juf te horen, dat ze je in de Dinkelland Visie hebben zien staan!
•       Wat is het toch altijd leuk om een plakboek van jezelf of van je zoon/dochter bij te houden, waarbij deze zelfs als ze bij de senioren zwemmen en later als ze gestopt zijn, trots zijn op hun prestaties bij De Dinkel en wat deze hen allemaal hebben gebracht!
Helaas zal dit alles niet meer gaan gelden voor onze instroom- en miniorenzwemmers. Na jarenlang stukjes geschreven te hebben voor deze groep heeft Annemarie Kamphuis te kennen gegeven te gaan stoppen. Annemarie bedankt namens alle instroom- en miniorenzwemmers!
Gelukkig heeft Rianne Oortman het eerste stukje van seizoen 2022-2023 van de instroomzwemmers geschreven, zodat voor deze groep, waar veel zwemmers bij zaten met hun eerste wedstrijd toch nog iets in de Dinkelland Visie verscheen.
Echter nu zitten we dan toch met een probleem, want als zich niemand beschikbaar stelt om voor deze groepen stukjes te gaan schrijven, dan zullen er geen wedstrijdverslagen meer verschijnen in de Dinkelland Visie. En dat zou toch erg jammer zijn voor de zwemmers.
We hebben geprobeerd om ouders persoonlijk te benaderen, maar helaas iedereen is “te druk” om hiervoor 15 minuten vrij te maken.
Wij hopen dat zich iemand beschikbaar gaat stellen, zeker met het oog op de Clubmeet deel 1, die op 5 november gaat plaatsvinden en natuurlijk alle komende wedstrijden.
Mochten we toch middels deze mail je interesse hebben gewekt, en wil je meer informatie dan kan je je richten tot Nataly Lucas rnlucas@hotmail.com, zij schrijft inmiddels al jaren de wedstrijdverslagen voor de junioren-jeugd en senioren. Denk niet, ik kan dit niet, maar om met de woorden van een hele bekende badjuf bij De Dinkel te spreken “kan ik niet, ken ik niet!”.
Wij hopen op een positieve reactie van een ouder of meerdere ouders, je kunt reageren op deze mail zodat jullie zoon/dochter ook aan hun plakboek kan gaan beginnen en later als ze bij de senioren zwemmen of gestopt zijn, met trots terug kunnen kijken op hun prestaties bij De Dinkel!
Met vriendelijke groet,
Namens de CZ en alle instroom- en miniorenzwemmers,

Diane Heskamp
Zwemsecretariaat De Dinkel.