Ruim 300 deelnemers van jong tot oud(er)
 
In de herfstvakantie organiseerde zwem- en waterpoloclub De Dinkel Denekamp (400 leden, 110 vrijwilligers) samen met Dorper Esch de 48e Nationale KNZB-Zwemvierdaagse. Honderden kinderen en hun (groot)ouders trokken dagelijks hun baantjes. Supertrots namen zelfs de allerkleinsten hun dik verdiende medaille in ontvangst. Alle deelnemers genoten, samen met de vrijzwemmers, volop van het spectaculaire randprogramma met veel afwisselende waterspelen. Enthousiaste stagiar(es) van het TCC (foto) zorgden er weer voor dat hierbij alles gesmeerd liep. Tijdens de vrolijke plonspartij van het schatduiken als afsluiter, vonden kinderen behalve écht geld (foto), speeltjes prijsjes en snoep. Het was dus weer ouderwets gezellig in het zwembad. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Sportcafé Dorper Esch, Dorper Esch, De Dinkel Denekamp, boekhandel Brummelhuis en Rob’s Versshop. Jullie zijn onmisbaar. Hartelijk dank hiervoor!