Na een geweldig jubileumweekend was het vorige week weer tijd voor de competitie.

De dames, dit jaar helaas maar met één team vertegenwoordigd, mochten het spits afbijten tegen VKC`03. De dames hadden de gedachten er nog niet helemaal bij want ondanks een goed begin, wat resulteerde in een 2-1 voorsprong na de eerste periode, ging de wedstrijd verloren met 4-11. De doelpunten werden gemaakt door Babet, Naomi, Marell en Anouk. Aan het eind van het tweede kwart viel Pien uit met letsel.

Zaterdag 1 oktober was de competitiestart voor de heren. Heren 2 trad aan tegen Scholtenhagen H2 uit Haaksbergen. In een rommelige wedstrijd waren de Dinkelheren duidelijk sterker dan hun tegenstander. Via periodestanden 2-0, 4-0, en 8-2 werd de eindstand bepaald op 9-3. Doelpuntenmakers waren: Sem (of was het toch Jelle?, 2x)Twan 2x,Luuk 2x,Stefan 2x en Frank 1x.

Hierna speelde Heren 1 tegen EZC3. Luuk wisselde zijn witte cap in voor een rode en zag in de eerste periode al 2 strafworpen genomen worden tegen hem. De eerste ging erin, de tweede hield hij knap tegen. De Dinkel kreeg ook een strafworp mee en zo ging het mooi gelijk op. De Dinkel was duidelijk de betere, maar doordat niet alle kansen benut werden en de tegenstander hun sporadische kansen wel omzetten in doelpunten was de stand met nog één seconde te spelen 6-6. Tijdens het eindsignaal werd er gefloten voor een strafworp en deze moest nog genomen worden. Alle spelers  moesten het water verlaten waarna Jelle de strafworp kon nemen. Hij hield het hoofd koel en hierdoor bleven ook deze 3 punten in Denekamp.

Het programma voor volgende week: VZ&PC H3-H2 om 15.00, EZC BG2- BG1 17.45.