Wat hebben we een fantastisch jubileumweekend achter de rug! Het begon vrijdagavond met een goed bezocht ouder-kind toernooi. We konden zelfs 4 teams maken van super enthousiaste kinderen en sportieve ouders. Na afloop was er patat met een frikandel of kroket voor de jeugd, en de ouders konden onder het genot van een drankje heerlijk uitpuffen en bijpraten.

Zaterdagmiddag was er de clinic voor de jeugd. Om 15.00 werd er begonnen met de warming-up onder toeziend oog van Jelto Spijker, Charlotte Mensink en Yasemin Smit. In 3 groepen werden er oefeningen gedaan zowel met als zonder bal. Met Charlotte als scheidsrechter en Yasemin en Jelto als bevlogen coaches werd er later een partijtje gespeeld. Na afloop in het sportcafé kon de jeugd op de foto met Jelto en deelde hij handtekeningen uit. Van alles werd tevoorschijn getoverd waar een handtekening op kon, tot een haarborstel aan toe. Er is nog even nagepraat en moe maar voldaan gingen de jeugdleden huiswaarts.

`s Avonds hadden de senioren een geweldige feestavond met een optreden van Originaal Denekamper Spatzen. Patrick Schiphorst was veilingmeester en op zijn geheel eigen wijze bracht hij enkele ‘stukken’ aan de man. Er zijn veel herinneringen opgehaald en weer nieuwe verhalen gemaakt.

Zondagochtend om 11.00 was er een kleine groep `diehards` aanwezig voor een heerlijke brunch. De nieuwe verhalen zijn inmiddels weer mooie herinneringen geworden en zullen ongetwijfeld vaak verteld worden bij volgende feestjes.

Al met al was het een geweldig weekend waarin oude vriendschappen zijn aangehaald en nieuwe gemaakt. Op naar de 50 jaar!