De waterpoloafdeling van de Dinkel bestaat dit jaar 40 jaar en in het weekend van 16/17/18 september wordt dit gevierd. Op zaterdagavond is de reünie waar alle oud-leden voor uitgenodigd zijn.
Zaterdagmiddag hebben we 3 (oud)waterpolotoppers gestrikt voor een clinic. Jelto Spijker (3e keeper Oranjemannen), Yasemin Smit (ex-international, won goud met de Nederlandse dames bij de Olympische Spelen in Peking) en Charlotte Mensink (oud Jong Oranje en speelster D1 Het Ravijn) gaan een `training` verzorgen voor de Dinkeljeugd. Ze gaan uiteraard technische aanwijzingen geven, en daarnaast ie er veel ruimte voor (waterpolospel)plezier. Ook de niet waterpoloënde jeugd tot 15 jaar is voor deze clinic uitgenodigd om kennis te maken met deze mooie sport. Om 15.00 moet iedereen die mee wil doen in het water liggen, andere belangstellenden mogen plaatsnemen op de tribune van ons zwembad. Voor vragen/aanmelden etc kun je mailen naar 40jaarwaterpolo@gmail.com.