Zaterdag 17 september organiseert de waterpoloafdeling een clinic voor de Dinkellandse jeugd.

 

Het is al eerder gezegd: de waterpoloafdeling bestaat dit jaar 40 jaar en dit wordt in het weekend van 16/17/18 september gevierd. Voor de senioren is er op zaterdagavond een reünie waar alle oud-leden voor uitgenodigd zijn.

Zaterdagmiddag hebben we 3 (oud)waterpolotoppers gestrikt voor een clinic. Jelto Spijker (3e keeper Oranjemannen), Yasemin Smit (ex-international, won goud met de Nederlandse dames bij de Olympische Spelen in Peking) en Charlotte Mensink (oud Jong Oranje en speelster D1 Het Ravijn) gaan een `training` verzorgen voor de Dinkeljeugd. Ze gaan uiteraard technische aanwijzingen geven, en daarnaast is er veel ruimte voor (waterpolospel)plezier.  Ook de niet waterpoloënde jeugd tot 15 jaar is voor deze clinic uitgenodigd om kennis te maken met deze mooie sport. Om 15.00 moet iedereen die mee wil doen in het water liggen, andere belangstellenden mogen plaatsnemen op de tribune van ons zwembad.

Voor vragen/aanmelden etc kun je mailen naar 40jaarwaterpolo@gmail.com