De zwemmers en zwemsters van de A- en B-selecties  zijn, na een zomer trainen in het Delfinoh 50 meterbad, het zwemseizoen gestart. Drie dagen waren ze te gast bij Windsurfclub Emsland in Geeste, waar ze in en om het Speicherbecken (=meertje) pittige zwem- en conditietrainingen kregen.
Onder leiding van de trainers, begeleiders en vrijwilligers werd er goed gewerkt en was het natúúrlijk ook zeer gezellig. ’s Avonds werd de dag afgesloten met muziek en sterke verhalen rondom het kampvuur.
Daarnaast konden de zwemmers kennismaken met het windsurfen en werd er volop gespeeld op de surf-en supboards. Een keertje óp in plaats van ín het water dus.
Het nieuwe zwemseizoen werd gezamenlijk doorgesproken en de persoonlijke doelen werden gesteld. Dus alle zwemmers zijn weer klaar om voor een frisse start. Na de voorafgaande twee rare coronajaren hopelijk weer een volledig seizoen.
We wensen jullie allemaal heel veel succes!