De allerjongste Dinkelleden beleefden in juli gezellige zaterdag-spel-ochtenden in het wedstrijdbad van Dorper Esch. Met allerlei speelmateriaal werd de fantasie van de kinderen geprikkeld. Ook bedachten ze zelf allerlei spelletjes. Hun zwemvaardigheid werd extra getraind door alle spannende en ‘rare’ situaties in en onder water. Zo kunnen de kinderen zich ook op vakantie en in het dagelijks leven prima redden in en om het water. Én: ze leren samenwerken en zijn veel in beweging. 
Op één ochtend werden ze verrast door een gigántische goudschat onder water! De bodem lag bezaaid met eremetaal van ons Dinkel-Erelid en oud Olympiër Joris Keizer. 
Deze oud-zwemmer, die nu in Sydney woont, heeft tijdens zijn zwemcarrière ‘onméunig’ veel medailles gewonnen. Joris heeft onlangs (bijna) al zijn medailles aangeboden aan de jeugd van De Dinkel Denekamp. Uniek speelmateriaal dat je nergens anders vindt! De kinderen vermaakten zich er prima mee en kwamen met een goed verhaal naar huis.