Vorige week waren weer de eerste wedstrijden na de lockdown. Het blijft lastig voor verenigingen om bij elke wedstrijd een compleet team in het water te krijgen en er zijn dan ook vele afgelastingen.
29 Januari speelde het gemengd onder 17 team tegen WS Twente, ze verloren met ruime cijfers. Het enige doelpunt kwam op naam van Hanne.
Dames1 speelde die dag tegen Scholtenhagen Da1 en won die wedstrijd heel knap met 4-3. Doelpuntenmakers: Marie-Claire, Marell, Sterre en Sanne elk 1 goal.
5 Februari moest Da1 naar Tubbergen voor hun wedstrijd tegen VKC’03 Da2. De dames waren zeer gewaagd aan elkaar en scoorden om en om. Met nog 24 seconden te gaan scoorde Babet de 7-8 en dachten de Dinkeldames dat de overwinning een feit was. Echter, tijdens het eindsignaal wist een tegenstandster alsnog te scoren en werd de eindstand 8-8. De overige doelpunten zijn gemaakt door: Naomi (2) en Marie-Claire, Pien, Marell, Babet en Anouk elk 1.
Heren2 speelde in Haaksbergen tegen Scholtenhagen H2. Ook deze wedstrijd ging gelijk op en net als bij Da1 wist de tegenstander vlak voor tijd te scoren. Helaas voor de Dinkelheren ging hierdoor hun wedstrijd verloren met 10-9. De goals zijn gemaakt door: Marco (4), Niek (3) en Bram en Frank ieder 1.
Heren1 had als enige een thuiswedstrijd en wel tegen De Veene H2 uit Almelo. De wedstrijd kwam moeizaam op gang wat resulteerde in een 0-0 tussenstand na 1 periode. De daaropvolgende kwartjes verliepen rommelig en met meer p’tjes dan doelpunten aan Dinkelzijde. De eindstand was 6-9.
Volgende week zijn er de volgende wedstrijden (onder voorbehoud): Twenhaarsveld Da1-Da1, De Berkelduikers H1-H1, BG1-Het Ravijn BG1, Da2-LosserDa2, H2-VZ&PC H4.