Er zijn het afgelopen weekend 3 wedstrijden gespeeld. De wedstrijd tussen Da2 en Da1 werd afgelast.

De Dinkel CG1 tegen Losser CG1 ging wel door in Denekamp. In een bijzonder spannende wedstrijd trok de Dinkeljeugd aan het langste eind. Door doelpunten van Thomas (3), Lynn (2), Marit (2) en Pim en Thijs ieder 1 stond er 8-7 op het scorebord.

Hierna was De Dinkel BG1 aan de beurt voor hun wedstrijd tegen EZC BG1 uit Enschede. De vleugelaanvallers zwommen lekker veel en kruisten vaak met elkaar waardoor er ruimte kwam om te scoren. De verdediging stak goed in elkaar en gaf weinig weg. Het eerste kwartje eindigde nog wel met een 0-2 achterstand maar daarna kwam de Dinkeljeugd opzetten. Door doelpunten van Hanne (2) en Marit S kwamen ze op voorsprong in de tweede periode en die gaven ze niet meer uit handen. Door goals van (opnieuw) Hanne (3) en Thomas(2) werd de eindstand 8-4.

H1 moest naar Oldenzaal om tegen het derde team van OZ&PC te strijden. De eerste drie periodes ging de wedstrijd gelijk op en was er met 3-5 een lichte voorsprong voor De Dinkel. In het laatste kwartje maakten ze het verschil met 3 doelpunten voor en eentje tegen. Eindstand was 4-8, doelpuntenmakers waren: Bart P (2) en Tygo, Bas, Bart N, Bouke, Petter en Sem ieder 1.

In verband met Sinterklaas zijn er volgend weekend geen wedstrijden.