Zaterdag 20 november zijn er 2 wedstrijden gespeeld, de jeugd onder 17 tegen De Mors en Dames 2 tegen Twenhaarsveld. Beide wedstrijden speelden zich af in Rijssen.

De Dinkeljeugd begon als eerste aan hun wedstrijd. Het eerste kwartje begon heel goed. Er werd scherp verdedigd, veel aanvallen werden onderschept, alleen het afmaken van kansen lukte niet. In de tweede periode ging er veel mis waarna er van tactiek is veranderd. De vleugelaanvallers gingen meer kruizen voorin waardoor er meer ruimte kwam. Er kwamen zo nog wel enkele kansen maar afmaken lukte ook nu helaas niet. Mede door goed keeperswerk werd de schade nog enigszins beperkt en eindigde de wedstrijd in 11-1.

Hierna kon Dames2 te water tegen de dames uit Holten. De eerste periode werd afgesloten met een 1-0 achterstand.  In het tweede kwartje hielden de Dinkeldames goed stand en werd er niet gescoord. In het derde kwartje scoorde Lonneke de gelijkmaker en hielden ze de tegenstander goed van zich af. De laatste periode ging het echter toch nog mis en werd de wedstrijd verloren met 4-1.

De geplande wedstrijd van Heren2 tegen Piranha werd afgelast.

 

Programma 27 november:  De Dinkel CG1-Losser CG1 18.00, De Dinkel BG1-EZC BG1 18.45,De Dinkel Da2-De Dinkel Da1 19.30, OZ&PC H3-De Dinkel H1 20.15.