Zaterdag 13 november stonden er 6 wedstrijden op het programma.

De jeugd onder 15 ging naar Tubbergen om daar te strijden tegen hun leeftijdsgenoten van VKC`03. Het werd een heerlijke wedstrijd voor De Dinkel met veel doelpunten. Via de tussenstanden 0-2, 0-4 en 1-6 kwam de eindstand uit op 3-10. Doelpunten werden gemaakt door Lynn (6), Mees (3)en Marit.

In Denekamp trof de jeugd onder 17 ZPC De Hof als tegenstander. De Dinkeljeugd was zeer gebrand op een goede uitslag en ging voortvarend van start. Halverwege de wedstrijd stonden ze dan ook met 4-1 voor. In de derde periode kwam De Hof sterk teug en was de stand weer gelijk. Het laatste kwartje was superspannend waarin beide teams om de beurt scoorden. Met nog 3 seconden op de klok keek De Dinkel tegen een achterstand van één goal aan. Keeper Luuk bedacht zich niet en bracht met een prachtig afstandsschot de stand weer gelijk,7-7. De ander doelpuntenmakers waren Hanne (3) en Julian, Thijs en Gideon (allen 1).

Heren 2 speelde hun wedstrijd tegen VKC`03 H3, een team waar al jaren met veel plezier tegen gespeeld wordt. Er werd vanaf het begin lekker veel gescoord en het was al vrij snel duidelijk dat het een gemakkelijke en ruime overwinning zou worden. Na 4 periodes stond er 17-4 op het scorebord dankzij doelpunten van Stefan (6), Wouter (2), Bram (2), Frank (2), Walter (2) en Mark, René en Tom ieder 1.

Dames 2 moest tegen Scholtenhagen Da1 uit Haaksbergen. De Dinkeldames hebben nog geen vaste keepster en nu begon Meike in het doel. In de eerste periode trof alleen Dize het doel voor De Dinkel, de tegenstander deed dit 4 keer. In de tweede periode gebeurde er helemaal niks en in de derde periode scoorden de dames uit Haaksbergen nog eens 4 keer. De vierde periode begon met een keeperswissel, Esmee nam het stokje over van Meike. Babet en Femke wisten allebei te scoren en zo eindigde deze wedstrijd in 3-8.

Heren1 ging als laatste te water tegen de heren van DWV H2 uit Doesburg, de koploper in deze poule. Het werd een vermakelijke wedstrijd met mooie doelpunten, gemiste strafworpen en goede acties.   De Dinkelheren scoorden al na 22 seconden het eerste doelpunt en liepen uit naar een 5-1 voorsprong halverwege. In de derde periode werd er 4 keer gescoord en in het laatste kwart 1 keer waardoor de eindstand op 10-2 kwam.

De zesde wedstrijd zou die van Dames 1 zijn maar deze werd afgelast ivm corona.

 

Programma 20 november:De Mors BG1-De Dinkel BG1, Twenhaarsveld Da1-De Dinkel Da2, Piranha H2-De Dinkel H2.