Er waren zaterdag 6 november vijf wedstrijden: BG1, H1 en Da1 speelden thuis, H2 en Da2 speelden uit.

Da2 ging naar Losser voor hun uitwedstrijd tegen het tweede team van de dames aldaar. In dit team zit veel (bonds)ervaring en dat was duidelijk te merken in de details. In de omschakeling en handelingssnelheid kunnen de jeugdige  Dinkeldames  nog veel stappen zetten en dat zal dit seizoen ongetwijfeld gebeuren. Via de tussenstanden 6-1, 9-1, 15-1 werd de eindstand 21-2. Voor De Dinkel scoorde Anouk beide goals.

H2 moest  naar Vriezenveen voor hun wedstrijd tegen VZ&PC H4. De Dinkelheren troffen een zeer jonge, fitte en energieke tegenstander met ook nog eens 4 wisselspelers. De eerste twee periodes gingen mooi gelijk op en halverwege was de tussenstand 8-6. De tweede helft werd zwaarder en oogden de heren van De Dinkel wat vermoeider. De Vriezenveners begonnen verder uit te lopen in de derde periode (13-9) en gaven de voorsprong niet meer weg. Ondanks doelpunten van Stefan (4),  Twan (3), Sepp (1), Jos (1) en       (1) werd de wedstrijd verloren met 17-10 verloren.

BG1 (gemengd onder 17) trad aan tegen Losser. Dit jeugdteam van De Dinkel heeft het moeilijk dit seizoen, er zijn enkele spelers doorgestroomd naar de senioren en zij worden node gemist. Marit S  ging met Da2 mee en 3 spelers uit de C-jeugd, Lynn, Pim en Marit W vulden het team aan. Het werd een ongelijke strijd met veel leermomenten, maar ondaks de nederlaag houden ze veel plezier en dat is het allerbelangrijkst. Na 4 periodes stond er 4-17 op het scorebord, Hanne (3) en Lynn scoorden de doelpunten.

H1 nam het op tegen De Berkelduikers H1 uit Lochem. De Dinkel begon voortvarend, na 13 seconden had Bas al gescoord en leek het een grote uitslag te worden. Na 2.13 minuten mocht Bart P aanleggen voor een strafworp maar hij miste. 5 Seconden later mocht Bouke het proberen maar ook hij wist de keeper niet  te passeren.  In de 2de periode werd er weer een strafworp toegekend aan De Dinkel en dit keer mocht Sem het proberen en hij trof wel doel. Er werden gelukkig ook voldoende velddoelpunten gemaakt door de heren.  Mark hield op 5 doelpunten na zijn doel keurig schoon en dat alles resulteerde in een mooie 14-5 overwinning. Doelpuntenmakers waren dit keer Bart P (6), Bas (3), Bouke (2), en Jelle, Sem en Petter ieder 1.

Als laatste ging Da1 te water tegen de dames van Twenhaarsveld uit Holten. Er waren maar liefst 5 wisselspeelsters voor deze wedstrijd. Het eerste kwartje gebeurde er niet veel, één doelpunt voor de tegenstander en 2 p`tjes voor de  Dinkeldames.  De 2 de periode was het spiegelbeeld hiervan en was het dus 1-1.  Het werd een zeer moeizame en slordige wedstrijd. Ze vochten voor wat ze waard waren en sleepten er toch nog een gelijkspel uit. De eindstand was 2-2, beide doelpunten zijn gemaakt door Marell.