Afgelopen weekend waren er 2 thuiswedstrijden en 2 uitwedstrijden.

Het gemengd onder 17 team nam het op tegen hun leeftijdsgenoten van Het Ravijn uit Nijverdal. Dit zijn altijd moeilijke wedstrijden en zo ook deze keer. Ondanks hun tomeloze inzet en goede wil werd de wedstrijd met 15-3 verloren. Doelpuntenmakers waren Luuk (2) en Hanne.

Heren 1 moest naar Almelo voor hun wedstrijd tegen De Veene H2. De Dinkelheren hebben dit seizoen de slag nog niet te pakken. Het was van hun kant een foutenfestival wat resulteerde in meer p`tjes dan doelpunten, en dan verlies je de wedstrijd. De eindstand was 11-4, de goals werden gemaakt door: Bart (3) en Bouke.

Onder 15 speelde thuis tegen De Mors CG1 uit Rijssen. Dit team staat ongeslagen bovenaan in de competitie en dat was te zien. Het was een zeer ongelijke strijd en de Dinkeljeugd ging kansloos ten onder. Ze verloren de wedstrijd met 3-20.

Hierna was het de beurt aan H2 om de eer voor de vereniging hoog te houden. De tegenstander was Scholtenhagen H2 uit Haaksbergen, en zij schoten fanatiek uit de startblokken. Er werd ontzettend veel gezwommen en op doel geschoten het eerste kwartje maar mede door goed keeperswerk van Joost bleef de schade beperkt tot 0-1. Het werd een spannende gelijkopgaande wedstrijd en na drie periodes was de stand 5-5. In de laatste 5 minuten gebeurde er niet zoveel meer door vermoeidheid aan weerszijden en stond er een mooie 6-6 op het scorebord. De doelpunten werden gemaakt door Stefan (2), Bram (2) en Wouter en Twan ieder 1.

Zaterdag 6 november zijn er de volgende wedstrijden: Losser Da2-Da2 18.00, VZ&PC H4-H2 18.45, BG1-Losser BG1 18.30, H1-De Berkelduikers H1 19.15, Da1-Twenhaarsveld Da1.