Na een vrij weekend in verband met de herfstvakantie, stonden er dit weekend drie wedstrijden op het programma.

Het CG1 team (gemengd onder 15 jaar) nam het op tegen OZ&PC CG12 uit Oldenzaal. Het krachtsverschil in deze wedstrijd was dermate groot dat er van een gelijke strijd absoluut geen sprake was. Ondanks doelpunten van Thijs (1) en Lynn (2) werd er verloren met 3-23.

Hierna was de beurt aan H1, zij speelden tegen en met EZC H3 uit Enschede. In tegenstelling tot de vorige keer was De Dinkel nu wel nagenoeg compleet wat duidelijk te zien was. Vanaf het begin waren de heren goed bij de les wat resulteerde in een tussenstand van 6-1 na 1 periode. Het 2de en 3de kwartje lieten hetzelfde spelbeeld zien en waren de Dinkelheren uitgelopen naar 15-1. In de laatste periode werd er gas teruggenomen en konden de Enschedeƫrs iets terugdoen. De eindstand was 17-6 met doelpunten van Bart P (8), Jelle (3), Bouke (3) en Petter, Sepp en Rob allen 1 doelpunt.

Da1 moest naar Haaksbergen voor hun wedstrijd tegen Scholtenhagen Da1. De Dinkeldames gingen met een enigszins gehavend team op pad. Er misten 2 basisspeelsters, maar daarentegen was de vaste keepster voor het eerst dit seizoen weer beschikbaar. Vol goede moed maar met enige onzekerheid gingen ze vol de confrontatie aan. En met succes. Het eerste kwartje werd gewonnen met 1-3, daarna konden ze de voorsprongen uitbouwen naar 2-8 aan het eind van de derde periode. In het vierde kwartje gebeurde er niets meer waardoor dit tevens de eindstand was. Doelpunten zijn gemaakt door Marell (5), Marie-Claire (2) en Inge (2).

Volgend weekend zijn er de volgende wedstrijden:
Thuis spelen op zaterdag de volgende teams: CG1- De Mors CG1 om 18.00, Da1-VKC`03 Da2 om 18.45, H2-Scholtenhagen H2 om 19.30.
Uitwedstrijden zijn: Het Ravijn BG1-BG1 om 15.15, De Veene H2-H1 om 18.15.