In januari worden de contributies weer geïncasseerd. Bij de vorige lockdown hebben we de contributie met een kwart verlaagd omdat we niet konden trainen en daardoor simpelweg minder kosten hadden. Echter, de KNZB incasseert haar start- en contributiegelden gewoon tegen de reguliere tarieven.                                 Dit o.a. op advies van het NOC-NSF en onder het motto: ‘Blijf je club en bond steunen in deze moeilijke tijden’.

Lichtpuntje: misschien komt er extra steun vanuit de regering voor de clubs en bonden. Als bestuur volgen we deze ontwikkelingen (en onze eigen financiële situatie) nauwkeurig. Mocht er in de komende maanden meer financiële ruimte ontstaan, dan zullen wij uiteraard onze contributie onmiddellijk aanpassen.

Hopende jullie hiermee voldoende ingelicht te hebben en vooral: dat we snel weer het water in kunnen!

Met vriendelijke groeten,

Namens bestuur De Dinkel

Twan Eshuis.

Voorzitter De Dinkel