Jaarlijks staan de clubkampioenschappen op het programma als afsluiting van het jaar. Een geweldige wedstrijd waar de complete zwemselectie altijd aan de start verschijnt. Helaas kon ook deze wedstrijd geen doorgang vinden. Tijdens deze wedstrijd worden ook altijd de bekers uitgereikt aan de zwemmers die de meeste persoonlijke records hebben gezwommen in het gehele jaar.
Voor de zwemmers onder de 12 jaar is dit de erevoorzitter S. Wyniapeer en voor de zwemmers vanaf 12 jaar is het de Benerinkbokaal. Dit is een bokaal die al sinds 1989 rond gaat en inmiddels voorzien van mooie en grote namen, zoals onze ereleden én Olympiërs Kirsten Vlieghuis, Joris Keizer, Johan Kenkhuis en Job Kienhuis.
Omdat we deze speciale prijzen toch uit wilden reiken, ging Twan Eshuis  zondag 10 januari, met een klein supportersploegje en veel lawaai op pad om bij de winnaars aan te bellen en een speech op afstand te geven. De Wyniabokaal was voor Lynn ten Berge uit Tilligte, zij verbrak in 2020 liefst 25 keer een persoonlijk record. Tweede werd Sam Leferink met 20 pr’s en op de derde plaats met 18 pr’s eindigden Lieke Boers, Maudi Kamphuis én Femke ter Huerne.
De Benerinkbokaal mag heel 2021schitteren bij Daan van Peet. Hij behaalde zelfs 48 persoonlijke records! Milan Lucas met 41 records behaalde de tweede plaats en Laurien Gliese-SLooyer de derde plaats met 36 persoonlijke records.