Eindelijk was het dan zover, afgelopen weekend is ook de waterpolocompetitie weer begonnen. Mondkapjes, looproutes, 1,5 meter, geen supporters, desinfecteren, ook de poloërs ontkwamen er niet aan.  

We hebben dit seizoen 6 teams ingeschreven: 2 herenteams, 1 damesteam en 3 jeugdteams  (onder 13, onder 15 en onder 17 jaar). Het eerste herenteam mocht afreizen naar Aalten voor hun wedstrijd tegen het 3de herenteam van Livo. Echt spannend is het nooit geworden en de 3 punten gingen mee naar Denekamp, uitslag: 7-15. De jeugd onder 13 jaar moest naar Hardenberg om daar tegen hun leeftijdsgenoten van De Grunte aan te treden. In dit team zijn veel nieuwe leden te bewonderen en dat maakt het voor de spelers natuurlijk allemaal extra spannend. Des te beter is het dat ze afgetekend hebben gewonnen met 1-13! Onder 15 jaar mocht beginnen in Enschede tegen EZC en dat hebben ze naar behoren gedaan door met 3-9 te winnen. Gemengd onder 17 moest naar Vriezenveen om aan te treden tegen de plaatselijke VZ&PC. Deze ploeg is altijd lastig te verslaan en eindigt altijd hoog in de ranglijst, dat bleek ook deze keer. De Dinkeljeugd heeft er alles aan gedaan maar het mocht niet baten, eindstand: 7-2. De dames van De Dinkel hadden als enige een thuiswedstrijd en wel tegen de dames uit Enschede van EZC. Ondanks een snelle voorsprong konden de dames het niet afmaken en werd het na een spannende strijd 7-9 in het voordeel van de Enschedese dames. Heren 2 was dit weekend nog vrij. 

Volgende week staan de volgende wedstrijden op het programma: 

De jeugdteams onder 13 en onder 15 alsook Heren1 spelen zaterdag thuis, Heren2 speelt zondag uit in Enschede.