De jongens en meisjes onder de 15  beten zaterdagmiddag het spits af tegen de leeftijdsgenoten van VZ&PC uit Vriezenveen. Dit team staat tweede  met één verliespartij tegen de koploper en een doelsaldo van maar liefst +140. Dat het heel moeilijk zou worden stond dus wel vast. Verdedigend ging het hartstikke goed waardoor er niet veel doelpunten vielen. In de tweede helft probeerde VZ&PC de druk op te voeren door de keeper meer mee op te laten komen. Dit pakte echter  voor De Dinkel  veel beter uit want door goede timing in het druk zetten kwamen de tegenstanders niet tot scoren. Echter in de tegenaanval die dan ontstond kon De Dinkel wel scoren, waaronder drie (!) keer door Luuk die notabene de keeper is. De eindstand: 9-6.

Het team van onder de 17 jaar wou die stunt graag evenaren want ook voor hun geldt dat VZ&PC altijd een maatje te groot is. Het beloofde een zeer spannende wedstrijd te worden. In de eerste periode hielden ze elkaar goed in evenwicht, 0-0, maar in het daaropvolgende kwartje scoorde de tegenstander 3 keer vlak achter elkaar, 0-3. In de tweede helft probeerde de Dinkeljeugd nog wel weer orde op zaken te stellen, maar paal, lat en keeper stonden iets te vaak in de weg. Het was een mooie pot om te zien die helaas verloren werd met 3-7.

De Dames van De Dinkel moesten zaterdagmiddag naar Rijssen voor hun wedstrijd tegen Twenhaarsveld D1 uit Holten. De dames kwamen zeer sterk uit de startblokken wat resulteerde in een voorsprong van 1-2 halverwege door twee doelpunten van Sanne.  Daarna draaide de wedstrijd compleet om en kwam De Dinkel er niet meer aan te pas. De dames waren continu te laat in de omschakeling en zwommen steeds achter de feiten aan. In de allerlaatste seconde bepaalde Pien de eindstand op 7-3.

Heren2  ging voor hun wedstrijd tegen VZ&PC naar Vriezenveen. Bij deze tegenstander lag een enorme grote, sterke kerel op de midvoorpositie en het was een hele uitdaging om hem uit de wedstrijd te houden. Bij De Dinkel waren prins Tom en sik René weer van de partij na een enerverende carnavalsperiode. Ook zij konden echter niet verhinderen dat de tegenstander er op los scoorde, zodat de derde periode eindigde in 7-2. Daarna zagen de Dinkelheren echter het licht en begonnen beter te spelen, helaas te laat. De score bleef steken op 8-6 in het voordeel van VZ&PC.

Heren1 speelde thuis tegen ZC De Hof 2, deze teams hebben evenveel punten vergaard tot dusverre en op papier zou dit dus een zeer spannende wedstrijd kunnen worden. In het begin volgden de (te) snelle aanvallen elkaar op, het leek wel een zwemwedstrijd ipv waterpolo. Geen van beide teams nam de tijd om rustig een aanval op te bouwen en af te maken. Na verloop van tijd kwam er toch meer rust in het spel van De Dinkel en dat leidde direct ook tot meer doelpunten. De winst kwam geen enkele keer in gevaar in deze wedstrijd en door  de 15-9 zijn ze ZC De Hof 2 voorbij en  klimmen ze naar plek 5.