Waterpolonieuws

 

Na een wedstrijdloos carnavalsweekend moest zaterdag de focus weer op waterpolo liggen bij een aantal teams.

Jeugd

De jeugd onder 15 moest naar Losser voor hun wedstrijd. Na de twee vorige goed verlopen  wedstrijden kwamen ze nu tekort.  Ondanks doelpunten van Hanne Bonnes, Jordi Bernig en Sanne Westerhof verloren ze met 17-3.

Het team onder 17 jaar moest naar Markelo om daar te strijden tegen de ongeslagen koploper. Het zou een zware pot worden daar de topscoorder van de competitie in dit team van ZPC De Hof speelt. Het was dus zaak om hem zoveel van scoren af te houden. De eerste twee kwartjes lukte dat niet echt wat resulteerde in een tussenstand van 7-1. Daarna greep de coach in en werd het verdedigend iets anders neergezet,  compact verdedigen met de midvoor dubbel afdekken.  Dit wierp zijn vruchten af maar kon helaas niet voorkomen dat de wedstrijd verloren ging met 13-2.

Heren

Heren 1 moest eveneens naar Markelo voor hun wedstrijd tegen ZPC De Hof H3. Dit team staat evenals de Dinkelheren in de middenmoot en er was de heren dan ook veel aan gelegen om de drie punten mee terug te nemen naar Denekamp. De wedstrijd ging mooi gelijk op getuige de tussenstanden van 3-3, 5-5 en 7-8. In de vierde periode nam De Dinkel afstand en liep uit naar de eindstand van 8-11.

Dames

De dames hadden als enig team een thuiswedstrijd en wel tegen VKC`03. De vorige wedstrijd tegen deze dames , die ongeslagen koploper zijn, werd kansloos verloren. De eerste twee periodes gingen buitengewoon goed, verdedigend hadden ze alles onder controle, tussenstand 0-2. Daarna liep VKC toch uit naar een eindstand van 1-10.

Op zaterdag  7 maart wordt er een waterpolotoernooitje georganiseerd voor alle jeugd in Denekamp. Iedereen wie graag zwemt en met een bal speelt, wordt hiervoor uitgenodigd.Aanmelden kan bij Marell Peters: marellpeters@outlook.com of 06-21959018.