Jeugd

De jongens en meisjes onder 13 jaar gingen vol goede moed en zin naar Tubbergen om daar tegen hun leeftijdsgenoten van VKC`03 te strijden. Dit team, onder leiding van Marell Peters, doet het dit hele jaar al voortreffelijk  en staat op een verdienstelijke 5de plek op de ranglijst. Ook deze wedstrijd gingen ze volop in de aanval wat resulteerde in veel mooie doelpunten. Er werd goed samengespeeld en ze gunden elkaar ook de goals. Halverwege de wedstrijd heeft Marell keeperswissel toegepast. Gideon mocht keepen en Kees kon zo ook nog even als veldspeler zijn opwachting maken. Het was vooral eenrichtingsverkeer wat resulteerde in een dik verdiende 16-2 overwinning. Doelpuntenmakers waren: Pim (6), Mees (3), Thijs (2), Marit (2), Renske (1), Kees (1), Sebas (1).

Heren

Heren 2 speelde thuis tegen EZC 5. De midvoor van De Dinkel werd continu dubbel afgeschermd, maar de vrije man werd niet vaak gevonden. Schoten uit de tweede lijn leverden niet altijd wat op, alleen `veteraan` Jos Bekker had twee mooie afstandsschoten welke doel troffen. De tegenstander had meer geluk met afronden waardoor de wedstrijd voor De Dinkel met 7-12 verloren werd.                                                                                                                                                                      Als slotstuk van de avond mocht H1 aantreden tegen koploper Natare H1. Deze vermakelijke pot ging mooi gelijk op tot de 4-4 en toen leek het er op dat Natare afstand ging nemen. Halverwege de wedstrijd stond het 4-7 en hadden er al drie heren twee p`tjes waardoor ze toch iets anders moesten gaan spelen. De thuisploeg kwam sterk terug en met nog anderhalve minuut te gaan in het laatste kwart stond er 9-8 op het scorebord. Dit probeerden ze met man en macht vast te houden, maar toen met nog 30 seconden te spelen Natare een man-meer kreeg moesten ze toch nog een doelpunt toestaan. Al met al een mooie wedstrijd waar misschien wel wat meer had ingezeten maar 9-9 tegen de koploper is een prima resultaat.