Heren,

Onder toeziend oog van Köttelpeernhoogheden prins Tom en sik René gingen de heren van De Dinkel H1 en OZ&PC H3 te water. Zij verzorgden ook bij het aanvangsfluitsignaal de inworp van de bal zodat de wedstrijd kon beginnen. Het was tot aan de 5-5 in de derde periode een gelijkopgaande  wedstrijd waarin de teams keurig om de beurt scoorden. De Dinkel begon toen iets uit lopen en bij een stand van 7-5 kregen ze een strafworp waardoor ze de voorsprong uit konden bouwen naar 8-5. Deze strafworp werd echter gemist en in de daaropvolgende tegenaanval wist OZ&PC wel te scoren en werd het 7-6. Bij de stand van 8-8 kreeg De Dinkel wederom een strafworp, maar ook deze werd niet benut. Hierna wist De Dinkel niet meer te scoren maar de tegenstanders helaas wel zodat er een eindstand van 8-11 op het scorebord stond.

Heren2, het team van Tom en René, had een uitwedstrijd in Enschede tegen Piranha H2. De Dinkelheren waren  met maar 8 heren afgereisd terwijl bij de tegenstander er 12 op het wedstrijdformulier  stonden. De conditie zou dus waarschijnlijk van doorslaggevende betekenis zijn. Dit bleek ook tijdens het verloop van de wedstrijd, tot de tussenstand halverwege 5-3 ging het redelijk gelijk op maar daarna liep Piranha snel uit tot de eindstand 12-4.

De dames van De Dinkel moesten naar Tubbergen voor hun wedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper VKC`03 D2. Dat dit een onmogelijke opgave zou zijn, stond vanaf het begin al wel vast. De dames hebben gevochten voor wat ze waard zijn en er zit ook echt vooruitgang in dit team. Het was jammer genoeg niet genoeg om een punt mee te nemen naar Denekamp. Einduitslag: 12-5.