Jeugd

Het jeugdteam onder 13 jaar moest aantreden tegen de altijd lastige tegenstander VZ&PC, de nummer 2 van de ranglijst. Ze hebben gestreden gestreden voor wat ze waard waren en keeper Kees had een aantal goede reddingen. Maar ook hij kon niet voorkomen dat de wedstrijd verloren ging met 3-7.

De jeugd onder 15 moest in Rijssen aantreden tegen De Mors. Ze begonnen zeer geconcentreerd aan de wedstrijd en voerden de taken van de coach goed uit. Hierdoor weden er veel kansen gecreƫerd, maar die werden niet allemaal omgezet in doelpunten. Ze hadden echter geen antwoord op de snelle uitbraken van De Mors waardoor er te vaak aan de noodrem getrokken werd wat resulteerde in een aantal strafworpen. Al snel had 1 van de aanvallers 3 p`tjes en daardoor kwam de midvoor bijna niet meer in het spel voor. Mede door goed keeperswerk van de talentvolle Luuk Geers liep de achterstand niet te snel op. De uitslag was 9-1 voor de tegenstander, toch gingen we trots huiswaarts.

Het onder de 17 team ging met goede moed naar Losser voor hun wedstrijd. Het begon zeer strijdvaardig en super geconcentreerd. Er werd echter teveel op de dubbelgedekte midvoor gespeeld waardoor er veel balverlies was. De talentvolle midvoor Tygo Franke had daardoor weinig kans zich te bewijzen. Het ging gelijk op tot ver in het 4de kwartje. Helaas kwam Losser op 3 seconden voor het eindsignaal op 4-3. De wedstrijd had voor beide teams een gelijkspel verdiend. De keeper heeft een goede partij gekeept en vooral Anouk Athmer was als vanouds weer goed aan het verdedigen.

Dames

Dames 1 moest thuis aantreden tegen De Veene uit Almelo. Door het ontbreken van veel vaste speelsters was het een moeilijke wedstrijd. Er werd in de verdediging goed van elkaar overgenomen maar ze kregen de bal niet naar voren bij de aanvallers. Hierdoor waren er weinig schietkansen op het vijandelijke doel. Helaas waren er ondanks het goede keeperswerk van Jonne veel ballen van De Veene wel raak. Uitslag 0-13.

Heren

Heren 1 nam het op tegen NDD H2. Deze mannen staan op de eerste plek van de ranglijst wat al aangeeft dat het niet gemakkelijk zou gaan. Dinkelheren staan na twee jaar achter elkaar gepromoveerd te zijn verdienstelijk in de middenmoot. Via tussenstanden 2-1, 3-7, 4-10 werd de uitslag bepaald op 4-13.

Programma 1 feb: De Dinkel CG1-Het Ravijn CG1 18.30, De Dinkel BG1–WS Twente BG1 19.15, De Dinkel H2-Scholtenhagen H2.
Programma 2 feb: EZC H3- De DinkelH1 15.45, Piranha Da1- De Dinkel Da1 16.30.