Jeugd

De jeugd onder 15 beet het spits af dit weekend tegen de leeftijdsgenoten Het Ravijn. De beide teams waren erg aan elkaar gewaagd en dat is terug te vinden in het scoreverloop. Aan het eind van het eerste kwartje maakte Het Ravijn er 1-0 van. Niet lang daarna in het tweede kwartje maakte Marit er 1-1. Het Ravijn kwam daarna weer op 1-2 maar door wederom een doelpunt van Marit en later een doelpunt van Kees gingen ze met een voorsprong het laatste kwartje in. Jammer genoeg konden ze de 3-2 niet vasthouden en werden de punten verdeeld. Eindstand 3-3 en goed gespeeld!

Hierna was het de beurt aan jeugd onder 17. Zij kregen het altijd lastige en fanatieke WS Twente op bezoek. Ook deze pot ging erg gelijk op wat doelpunten betreft. Aan het eind van het tweede kwartje stond er 3-3 op het scorebord evenals aan het eind van het derde kwartje. Van beide kanten werden er goede aanvallen opgezet maar net dat laatste beetje ontbrak, of de laatste pass was niet zuiver genoeg of de keeper had een goede redding. In het vierde kwart kwam WS Twente op voorsprong. De Dinkel drong aan maar kwam ondanks de vele man-meer situaties niet meer aan scoren toe. Jammer, want deze nederlaag was niet nodig geweest, volgende keer beter.

Heren

Heren 2 speelde thuis tegen Scholtenhagen H2. De Dinkelheren waren deze wedstrijd beter in vorm dan tegen Het Ravijn en liepen redelijk eenvoudig uit naar 6-2 in het derde kwartje. Bij deze stand kreeg de tegenstander een strafworp welke gestopt werd door Frederik, hierna was de wedstrijd wel gespeeld en werd de eindstand bepaald op 8-4 voor De Dinkel.

Heren 1 toog zondag naar Enschede voor hun wedstrijd tegen hekkensluiter EZC H3. Het kwaliteitsverschil was groot en de heren konden al freewheelend en met mooie aanvallen de drie punten meenemen naar Denekamp. Eindstand: 5-14.

Dames

Net als vorige week was het damesteam niet compleet en werd het aangevuld met jeugdspeelsters. Ze waren helaas niet opgewassen tegen de dames van Piranha en dat was te zien aan het eind. met een duidelijke nederlaag van 10-1 gingen de dames huiswaarts.

Programma 8 feb: De Dinkel H1-OZ&PC H3 19.00, VKC`03 Da2- De Dinkel Da1 19.00, Piranha H2-De Dinkel H2 19.45